2030 Érd, Szabadság tér 12. (Siker Üzletház) +36 23 345 528

Rólunk

Társaságunk 2004-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a vendéglátóipari vállalkozások, közületek és intézmények ellátásával foglalkozó kereskedelmi cégek, valamint élelmiszergyártó- és kereskedelmi partnerek részére kínáljon műanyag és papír csomagolóanyagokat, tisztítószereket és takarítóeszközöket, valamint egyéb háztartási és iparcikkeket.

Tevékenységünk során a következő két szempontnak való megfelelést tartjuk a legfontosabbnak. Egyrészről törekszünk rá, hogy a kínált termékek a piaci igények minél szélesebb körét fedjék le. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük termék szortimentünket és mindent megteszünk áraink alacsonyan tartásért. Másrészről működésünk minden területét partnereink igényeihez alakítjuk: legyen szó gyors és pontos szállításról, szakmai tanácsadásról vagy egyedi kivitelezésű termékekről.

Speciális csomagolási igények esetén lehetőség van egyedi méretű polietilén tasakok, zsákok vagy papír csomagolóanyagok elkészítésére is. Vállaljuk továbbá egyedi nyomású és kialakítású szalvéták, polietilén vagy papír reklámtáskák szállítását is.

Az általunk szállított termékekre minőségi garanciát vállalunk: az előzetes specifikációtól eltérő, nem megfelelő minőségű termékeket soron kívül kicseréljük.